• LOGO_GIS

  • ЗА СЪБИТИЕТО

    Share е място, където архитектурната общност се събира, за да споделя идеи и вдъхновение. Също така е и място за празнуване на върхови постижения в областта на архитектурата.

    Събитията, които Share организира събират заедно различни архитекти, заемащи ръководни позиции в световни архитектурни бюра. Конференциите предoставят възможност за срещи между велики умове от архитектурната общност в цял свят посредством специална платформата за разговори. По време на тези срещи архитектите имат възможност да разискват различни теми и да черпят вдъхновение един от друг.

    Лекциите са съсредоточени върху настоящето и бъдещето, иновациите в областта на архитектурата и инженерството, както и върху изследванията на нови материали и технологии за проектиране на интелигентна и устойчива среда.

    SHARE INTERNATIONAL ARCHITECTURE AND ENGINEERING FORUM действа като ефективна платформа за нетуъркинг, създаване на бизнес контакти, обмен на идеи и споделяне на опит.

    SHARE София 2017 е динамично събитие, което се състои от четири професионални конференции: INGLASS – Инженерно изложение и международна конференция за „Стъклена архитектура“ , LAUD – международна конференция за ландшафтна архитектура и градоустройствено планиране, GIS – международна конференция за интериор и дизайн; RIFF – Международно архитектурно изложение на покривни системи, изолационни материали, фасадни системи и подови настилки.

    SHARE SOFIA 2017

    • Първият международен архитектурен форум SHARE в София. След успеха на SHARE в Букурещ, Варшава, Краков, Будапеща този форум ще бъде отличен пример за добра архитектура и чудесна международна практика.
    • Архитекти от 12 държави ще представят международните си проекти: Великобритания, Турция, Румъния, Холандия, Германия, Полша, Австрия, Македония, Белгия, Израел, Испания и България.

    • Специалният гост – архитект Маурицио Меоси, старши сътрудник в „Заха Хадид Архитекти“, ще представи мащабния проект в Милано: „Градският живот“
    • Международни архитекти и архитекти от България ще представят проекти, отличени в много конкурси като: Leaf Awards, Iconic Awards, Architects Design Vanguard Awarded, Architizer a+ award, Wan Awards, MIPIM,  European Property Awards, German Iconic Awards, World’s Best International Highrise Architecture -International Property Awards, Aga Khan Award for Architecture, Mies van der Rohe
    • Придържайки се към традицията, ще организираме международен дебат със страната-домакин. Тази година дебата ще се проведе между България и Македония:

    • За първи път в София: Награда на Европейския съюз за съвременна архитектура – Mies van der Rohe Award 2017. Изложбата е предшестващо събитие на SHARE София 2017 – 5 юни, 18.30 ч. в Комплекс „Антична Сердика“.

    • Джуниър сесия “SHARE – среща с архитекта” – чудесна възможност за среща на студенти с известни архитекти – 6 юни, 11.00 часа в Комплекс „Антична Сердика“.

    GIS – Международна конференция за интериорен дизайн като – част от SHARE Форум

    GIS обсъжда ролята на архитектурата и интериорния дизайн за подобряване качеството на живот. и как това може да повлияе на социалната, културната среда, учебната и работна среда.

    LAUD е конференция посветена на ландшафтната архитектура, инфраструктурата, обновлението, постиндустриалната архитектура и градския дизайн. Насочена е към ландшафтни архитекти, урбанисти, главни архитекти, кметове, включително и директори на фирми, предлагащи решения за ландшафтна архитектура, дизайн и екстериорно озеленяване.

    INGLASS – Международно архитектурно изложение за „Стъклена архитектура“ – част от SHARE Форум

    Темата е: иновации, енергийна ефективност и устойчивост на стъклото като строителен  материал.

    RIFF – Международна архитектурно изложение на покривни системи, изолационни материали, фасадни системи и подови настилки – част от SHARE Форум

    Презентациите в програмата са фокусирани към иновативните фасадни системи, проектиране на покривни изолации в емблематични сгради, както и представяне на нови тенденции и решения за подови системи.

    На всяко събитие ще присъстват различни хора: архитекти, инженери, ландшафтни архитекти, предприемачи, инвеститори, представители на академичните и професионалните асоциации..

    Полезна информация за изданието от 2017 година:

    Говорителите на SHARE SOFIA 2017 може да откриете тук.

    Достъп: само въз основа на предишен абонамент и потвърждение от организатора. Регистрацията за участие може да бъде направена онлайн тук.

    Вижте подробности за програмата тук.

    Може да свалите нашата брошура тук.

    Приветствия от гостите на последните издания на SHARE може да бъдат прочетете тук.

    За да следите последните новини за програмата и гост-лекторите на международните конференции ви каним да получите достъп до комуникационната платформа www.share-architects.com.

    За организаторите ABplus Events:

    В продължение на 20 години се стремим да постигаме отлични постижения в областта на архитектурата и строителството, чрез международните събития, които организираме, в сътрудничество с нашите партньори – камари на архитектите и други архитектурни и инженерни асоциации.

    Опитът ни на пазара в Централна и Източна Европа показва, че форумите, които организираме са едни от най-ефективните в региона. Те са източник на постоянно актуализирана информация. Чрез тези събития имаме възможност да подпомагаме непрекъснатото обучение на специалисти и да популяризираме младите таланти.

    Събирайки заедно стотици практикуващи архитекти, инвеститори и строители от Европа, Азия и Съединените американски щати, ABplus Events популяризират проекти, постижения, както и най-добрите примери от светованата практика в областта на архитектурата и строителната индустрия.

    Портофолио: Също така може да се разгледате брошурата ни, както и подбор от видеоматериали на нашите международни архитектурни конференции.

    Каним ви да се присъедините към нас!

    View ENGLISH version.